Artworkshop

Workshop Beeldtaal ontdekken

Een op maat gemaakte inspiratietraining variërend van 1 dagdeel of 1 hele dag. Hoofddoel is om kennis te maken met je eigen creativiteit en beeldtaal. We gaan vooral veel doen en weinig praten!

Tijdens deze workshop ontwikkel je een eigen persoonlijke beeldmerk/ logo en voer je dit uit in een 2 of 3 dimensionaal beeld. Tijdens dit proces leer je hoe je gedachten en woorden om kan zetten inbeelden. Afhankelijk van de duur van de workshop kunnen de beeldmerken op verschillende manieren uitgewerkt worden. De kosten bedragen rond de € 75,- per persoon per dagdeel van 3 uur, met een minimum van 8 deelnemers. Exacte prijzen op aanvraag. Voor minder dan 8 personen? Neem contact op.

Selfie Boetseren

Een zelfportret of portret van elkaar maken! Leer over de verhoudingen van je gezicht en hoe je iemands specifieke karaktertrekken in een portretje kan weergeven. Erg leuk om te doen en je leert op een andere manier naar gezichten kijken.
De portretten worden gemaakt in klei & gebakken in de keramiekoven, waardoor ze minder kwetsbaar worden.


Gegevens Workshop:
Duur: ongeveer 2½ uur a 3 uur op locatie  
Aantal deelnemers: max. 18 personen **
Kosten:€ 60,- pp. Tot 8 personen vaste prijs € 480,- . Inclusief koffie / Thee en koek.***

Steengoed: Kijken en Doen

Steengoed is een workshop, waarin kennis over de geschiedenis van de stad wordt gecombineerd met een activiteit in samenwerking met de Beeldhouwschool. Het arrangement start bij de Beeldhouwschool waarvandaan Carin Koopman van cultuurZIEN je mee neemt voor een stadswandeling. Daarin vertelt zij over de taal van allerlei soorten stenen: gevelstenen, eerste stenen, bakstenen en straatstenen. De rijkdom aan stenen in een stad is bijna oneindig. Bij terugkomst in de Beeldhouwschool staan koffie, thee en iets lekkers klaar (dit onderdeel kan in overleg met u worden ingevuld). Hierna ga je onder leiding van de beeldhouwer Annette Boven een steen bewerken. Kleur en vorm zijn naar eigen keuze. Het resultaat is een eigen stenen hanger aan een koord, als aandenken aan deze bijeenkomst.

Gegevens Workshop:
Duur: ongeveer 2½  a 3 uur op locatie  incl. stadswandeling
Aantal deelnemers: max. 18 personen **
Kosten : € 65,- pp. Tot 8 personen vaste prijs € 520,- . Inclusief koffie / Thee en versnapering. ***

** Meer personen is mogelijk. Dan vraag ik een collega mee te doen!

*** Mocht u bijzondere wensen hebben, omdat u bijvoorbeeld iets te vieren heeft? Dan maken we samen een boodschappenlijstje en De Beeldhouwschool doet dan inkopen voor u. Meerkosten zijn dan € 60,-