Beeldhouwen bij de Beeldhouwschool

“Vraag je niet af wat het IS, maar vraag je af wat je ZIET “

Beeldhouwschool & Atelier
De Beeldhouwschool is het atelier van Annette Boven, beeldend kunstenaar en talentontwikkelaar. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen op school en in de vrije tijd, waarbij het ontwikkelen van ieders eigen unieke talent voorop staat. ( Bekijk hier Annette’s CV )

Het Gesprek – Annette Boven – 1999
“Talent is een gegeven, maar staat niet op zich; je moet het ontwikkelen en bijschaven. Met open vizier de wereld inkijken en je laten verwonderen door datgene wat er om je heen gebeurt; kijken, zien en inademen. Telkens weer opnieuw inhoud geven aan talent.
Beelden maken is een proces waarbij het verstand en het gevoel elkaar in snel tempo afwisselen. Gevoelsmatig neem je beslissingen die je ‘verstandig’ uitvoert. Een beeld laat zich niet dwingen en vraagt om eeen evenwichtig proces. Misschien is het wel als lopen; wanneer het ene been grotere passen neemt dan het andere, wordt de weg vooruit belemmerd.
Een zorgvuldig wikken en wegen van benoembare en onbenoembare gegevens”.

Het Gesprek, 1999 Annette Boven

Het Gesprek, 1999
Annette Boven

Talentklas
Naast cursussen biedt de Beeldhouwschool voor jong en oud een Talentklas / leerling & leermeester om je gedurende langere tijd te verdiepen in de beeldende vormgeving en het vak beeldhouwen.

Interesse en meer weten?
Stel je vraag via het contactformulier. Binnen een week neemt de beeldhouwschool contact op.

Construeren van beeld voor Nationale Politie

Construeren beeld voor Nationale Politie