Beeldhouwschool nieuws

De Beeldhouwschool Zwolle
Op 11 en 12 september 2017 start het nieuwe cursusseizoen van de Beeldhouwschool op de prachtige locatie in De Oude Ambachtsschool (= DOAS) in Zwolle. Kijk Cursusaanbod 2017 voor het cursusaanbod.

de Beeldhouwschool in DOAS Zwolle, Mimosastraat 1i

de Beeldhouwschool in DOAS Zwolle,
Mimosastraat 1i

Nog meer Beeldende verdieping
De Beeldhouwschool heeft een Leerlijn Beeldende Vorming & Vormgeving ontwikkeld. Hierin volg je zowel de Academische studiematige werkwijze als het Traditionele werken naar de waarneming. Neem een kijkje bij de Talentklas. Bekijk het werk van leerlingen en lees over de mogelijkheden.

Maatwerk!
Workshops voor Bedrijven / Eropuit met Familie en Vrienden
In het atelier van een kunstenaar verzorgen wij workshops. Dit doen wij in nauw overleg met de opdrachtgever, zodat deze geheel naar wens ingevuld kan worden. Maatwerk noemen we dat!
Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten…
Kijk alvast eens op ArtWorkshops
.

Leerling & Leermeester / Talentklas
De Talentklas is voor mensen vanaf 16+ jaar met een talent voor en interesse in beeldende kunst en vormgeving en die zich verder willen verdiepen in het vak Beeldhouwen en Ruimtelijke vormgeving.