KUNSTDAG op LOCATIE DOAS*

De Ogen van de Kunstenaar
-Een unieke belevenis-

Voor scholieren is het een absolute must om een keer les te krijgen van een kunstenaar ín het atelier van dé kunstenaar!
Wanneer je beseft dat alles om ons heen in oorsprong is vormgegeven door kunstenaars, vormgevers en architecten, ga je met andere ogen naar de wereld om je heen kijken.
“De ogen van de kunstenaar” biedt 3 totaal verschillende inkijken in de beroepspraktijk van de kunstenaar. Een beeldhouwer, een illustrator en een vormgever laten leerlingen beleven hoe het is om iedere dag als kunstenaar aan het werk te zijn.
De kunstenaars vertellen over hun werk en beroepspraktijk, maar daarna gaan we vooral zelf aan de slag!
Met verrassend mooie resultaten!

Informatie
Deelnemende kunstenaars: Annette Boven van Dé Beeldhouwschool in samenwerking met Petra Ferweda van ( Stempel ) Studio Ferweda & wisselende DOAS – kunstenaar!
Max. aantal lln. is 30 ( meer in overleg)
PO midden- en bovenbouw
VO alle groepen
De groep wordt opgedeeld in drie kleine groepjes , waardoor er veel aandacht is voor de individuele leerling!

Ieder groepje volgt 2 workshops van 1 ½ uur. Tussendoor is er een korte pauze.
Tijden: ochtend of middag in overleg
Kosten € 750,- ( Voor meer dan 30 ll. wordt een meerprijs gerekend)
Locatie: DOAS, Mimosastraat 1i

*DOAS = De Oude Ambachtschool