AANSCHUIVEN BIJ DE KUNSTENAAR

Een andere kijk op persoonlijke ontwikkeling

‘Aanschuiven bij de Kunstenaar’ biedt je een mogelijkheid om inzicht te krijgen in je creatieve ontwikkeling en deze een enorme boost te geven.

Ontdek hoe de manier waarop je kijkt van invloed is op je beeldvorming en handelen. Doel is inzicht te krijgen om zo vaste patronen te kunnen doorbreken en je blik te verruimen.

De vormen waarin we werken zijn: Kijken naar kunst, tweegesprek, thuisopdrachten en vooral zelf aan het werk. Dit doen je zowel in het atelier als buiten. Je gaat door het ontdekken van jouw eigen verbeeldingskracht, jouw unieke verhaal vormgeven.

Aanschuiven bij de kunstenaar is bij uitstek de manier om helemaal bij jezelf en authentiek te zijn.

Op basis van je persoonlijke proces, worden vervolgstappen ingezet.

Aanschuiven kan van jong tot oud en is er voor ervaren en beginnende kunstenaars.

Tarieven:

Particulieren betalen een bijdrage van € 90,- voor 1,5 uur

Diegenen die de kosten vergoed krijgen door de werkgever of de kosten kunnen opnemen in eigen bedrijfsadministratie betalen een bijdrage van € 112,50  

Omdat ‘Aanschuiven’ toegankelijk wil zijn voor alle inkomensklassen is het tarief een richtprijs. Neem dus gerust contact op!

Het Gesprek – Annette Boven – 1999

“Talent is een gegeven, maar staat niet op zich; je moet het ontwikkelen en bijschaven. Met open vizier de wereld inkijken en je laten verwonderen door datgene wat er om je heen gebeurt; kijken, zien en inademen. Telkens weer opnieuw inhoud geven aan talent.
Beelden maken is een proces waarbij het verstand en het gevoel elkaar in snel tempo afwisselen. Gevoelsmatig neem je beslissingen die je ‘verstandig’ uitvoert. Een beeld laat zich niet dwingen en vraagt om een evenwichtig proces; een zorgvuldig afwegen van benoembare en onbenoembare onderdelen.” 

Waar ik Nu ben komt door – 35 jaar ervaring als docent beeldende kunst in onderwijs en vrije tijd – Beeldende kunstenaarschap  – Art Based Learning – Sir Ken Robinson – Inzichtelijke gesprekken met energieverkenners – Ik leer anders Agnes Oosterveen – Talentfluisteraars Luk Dewulf & Els Pronk – Onnoembaar veel kunstenaars, musici, dansers, fotografen enz. –


@
error: Deze inhoud is beschermd!